بسم الله الرحمن الرحیم
فرشته جان، سلام!
میدانم که هرگز این نامه به دستت نخواهد رسید و گذشته را نمیتوان تغییر داد اما بگذار چند کلامی با تو صحبت کنم شاید که التیامی باشد برای امروز!
خوب میدانم که این روزها چندان برای تو آرام نیست، خستهای و آرزوهای بسیاری در سرت پرواز میکند اما عزیزم، بدان که باید صبورتر باشی که روزهای سخت و طاقت فرسایی منتظرت هستند، روزهایی که خراشهایش را تا سالها بعد بر روحت حس خواهی کرد.
کاش میتوانستم بغلت کرده، دستانت را در دست بگیرم و برای روزهای نیامده دلداریات بدهم ، در گوشت زمزمه کنم که صبورتر باش، خیلی صبورتر، روزهایت سخت اما به سرعت خواهد گذشت و در یکی از روزهای پاییز ۹۸ برای تمام تصمیمات اشتباه، حرفهایی زده و نزده، بداخلاقیها و حتی تلاشهای نکرده افسوس خواهی خورد، هر چند که هیچکس جز من و خدا نمیتواند تو را به خوبی درک کند اما . .
اگر به صورت محالی در سال انتخاب رشته نامهام به دستت رسید خواهش میکنم که ترسهایت را کنار بگذار، جسورتر باش و ادبیات را انتخاب کن که سالها بعد با حسرت از آن یاد خواهی کرد، اگر نشد حداقل لطفا در دومین سال کنکور بهجای تجربی و رویای پزشک شدنی که از آن تو نیست ریاضی را انتخاب کن! باز هم متاسفم که نمیتوانم برگردم و همهی اینها را به تو بگویم! میدانم بارها میشکنی ، خسته میشوی اما از پا نمیافتی، خودت را باور کن!
راستی سالهای دبیرستان را غنیمت شمار که روزهای خوب چون باد میگذرند و بعدها عمیقا دلت برای دوستانت و فضای کلاس تنگ خواهد شد.
فرشته! لطفا مهمترین توصیهام را جدی بگیر!
دستان خدایت را محکم بگیر و به او اعتماد کن، رهایش نکن که بدترین ضربهها و ناراحتیها را زمانی تحمل خواهی کرد که در شلوغی آدمها دستان خدا را رها کرده و گمان کردی که او هم تو را به دست فراموشی سپرده و یا قصد ازارت را دارد، چند سال زمان میبرد تا دوباره خودت را در آغوشش حس کنی و حال دلت بهتر شود اما . کاش میتوانستم چون قاصدکی با خبرهای آینده به سراغت بیایم، افسوسم از ناممکن بودن این آرزوها دقیقا به اندازهی افسوسم از ندانستن آیندهی این روزهاست.
دختر جان! بخند، بیشتر بخند و سعی کن لبخند را بهتر از پیش یاد بگیری اما نگذار از خندههایت سوء استفاده کنند یا بخاطر دلخوریهایی که پشت لبخندت پنهان میکنی به راحتی آزردهات کرده و تو را جدی نگیرند، نگذار که آدمها مهربانی و دلسوزیت را به چیزهای دیگری تعبیر کرده و آزرده خاطرت کنند، یاد بگیر که محبت گوهری گران بهاست و نباید به لجن بعضیها آغشته شود.
مراقب خودت باش
دوستت، فرشته ۲۲ سالهی امروز
+ ممنونم از جناب یک مسلمان و نسرین عزیز بابت دعوتشون :)
من شخص خاصی رو اسم نمیبرم، به جاش هر کسی که این پست رو میخونه از طرف خودم دعوت میکنم :)
++ فرشتهی چند روز پیش هم اینجا به یاد همتون بود :)
درباره این سایت